Wat is Agile?

Maak gratis kennis met Agile & Scrum

Tijdens de workshop ‘Wat is Agile?’ laten we je vrijblijvend kennismaken met Agile en Scrum. Je leert over de principes van Agile en we laten je zien hoe zelf direct aan de slag kunt met de methode.

Aan het einde van de workshop kun je zelf al de eerste stapjes zetten met Agile en Scrum. Deze workshop is uitermate geschikt voor iedereen die meer wil weten over de methodes, zelf Agile & Scrum wil gaan toepassen of bezig is zich te oriënteren op een Agile opleiding.

Onderwerpen die we behandelen

  • De herkomst van Agile & Scrum
  • Wat betekent Agile & Scrum werken voor jou?
  • Wanneer zet je Agile & Scrum in?
  • Wat levert het op?
  • Welke vervolgopleidingen je kunt volgen om zelf Agile & Scrum te gaan werken.

Wat gaat deze workshop jou opleveren?

Allereerst een hoop energie! Energie om zelf aan de slag te gaan met de methodiek en het maximale eruit te halen. Verder heb je een goed beeld van wat Agile/Scrum precies is en wat jij er mee kunt. Al laatste heb je na deze workshop ook een duidelijk beeld wat de next-steps voor jou zijn.

Virtual Classrooms van UPD

Deze workshop vind plaats in één van onze Virtual Classrooms. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over reistijd en parkeren, je kunt gewoon aansluiten vanaf de locatie die jou het beste uitkomt.

De Workshop Wat is Agile duurt één dagdeel. Het programma begint in de ochtend om 09.30 uur en rond 12.30 uur sluiten we het programma af.

Inhoud van de workshop:

  • De herkomst van Agile & Scrum
  • Wat betekent Agile & Scrum werken voor jou?
  • Wanneer zet je Agile & Scrum in?
  • Wat levert het op?
  • Welke vervolgopleidingen je kunt volgen om zelf Agile & Scrum te gaan werken.

Kosteloze kennissessie

Deelname aan de workshop ‘Wat is Agile? ter waarde van €299,- is gratis(maximaal 2 deelnemers per organisatie).

Wel kosteloos, niet vrijblijvend

Inschrijven is weliswaar kosteloos, maar niet vrijblijvend. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Dit betekent dat wij vanaf dat moment rekenen op jouw komst. Je kunt je daarna tot 48 uur voor de start kosteloos afmelden per email via inschrijven@upd.nl. Voor alle afmeldingen later dan 48 uur voor de start – of bij afwezigheid op de dag zelf – brengen wij een bedrag van €100,- in rekening. Van dit bedrag wordt €50,- gedoneerd aan een goed doel.

Locatie
Startdatum
Plek vrij
Prijs
 
Virtual Classroom
Digitale Opleidingvan 9:30 tot 12:30 uur - Deze opleiding vindt plaats in een virtuele classroom. Cursisten komen samen in een digitale omgeving vanuit een locatie naar keuze. Het is dus dezelfde opleiding alleen zonder bij elkaar in één ruimte te zitten.
15 dec 2020
6 plaatsen
€ 0