UPD certificeringsprogramma

Nationaal erkend, internationaal geaccrediteerd

Een opleiding volgen bij UPD doe je initieel omdat je de meest praktijkgerichte opleiding wilt volgen op het gebied van Continu Verbeteren en vernieuwen. Maar hoe fijn is het dat je na jouw opleiding ook een certificaat krijgt dat waarde toevoegt voor de rest van jouw carrière?

UPD Certificering

Het UPD certificaat geeft jouw certificering net even wat meer glans. Onze naam wordt namelijk erkend en herkend als marktleider in opleidingen op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Het certificaat dat wij afgeven bewijst dat jij voldoet aan de kwaliteitseisen die organisaties stellen aan verbeterprofessionals.

Certificering door de marktleider

Waarom is een diploma van Harvard meer waard dan een diploma van een andere universiteit? Omdat Harvard jaar in, jaar uit bewijst dat zij het beste curriculum en de beste professoren hebben. Hetzelfde geldt voor opleiders op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen.

Wij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van Continu Verbeteren en vernieuwen. Dagelijks zijn we actief bij een groot deel van de top-250 bedrijven van Nederland. Daarbij leiden we jaarlijks meer dan 5.000 verbeterprofessionals op. Kortom, we zijn in Nederland de onbetwiste marktleider. Onze naam op jouw certificaat wordt gezien als kwaliteitsstempel en geeft organisaties en opdrachtgevers de zekerheid dat jij een opleiding hebt gevolgd die voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Internationale accreditatie

In sommige gevallen is het wenselijk om behalve het kwaliteitsstempel van UPD ook een internationaal kwaliteitsbewijs te hebben. Daarvoor kunnen we internationale accreditaties toekennen of je helpen om deze te verkrijgen.

Lean Competency System

LCS

UPD is door Cardiff University geaccrediteerd om Lean certificeringen toe te kennen volgens het Lean Competence System (LCS). Het Lean Competency System is een internationaal gerenommeerd framework voor training en praktijkervaring. Cardiff en het aan LCS gekoppelde leancompetency.org hebben een leidende positie in de wereld op het gebied van onderzoek en educatie in innovatie en toepassing van Lean in diverse sectoren.

De LCS accreditatie wordt standaard toegekend op alle Lean opleidingen die hiervoor in aanmerking komen. Dat zijn:

IASSC voor Lean Six Sigma opleidingen

IASSC

De International Association for Six Sigma Certification is een onafhankelijk instituut dat trainingsprogramma’s van opleiders toetst tegen de Body of Knowledge voor Lean Six Sigma opleidingen. Daarnaast is de kennis en achtergrond van de trainers bepalend voor een accreditatie door het IASSC. Deze certificering is beschikbaar voor de volgende opleidingen:

Onze Lean Six Sigma Opleidingen zijn niet standaard voorzien van een IASSC certificering. Indien gewenst kunnen we cursisten wel begeleiden naar deze certificering. Neem daarvoor even contact met ons op via: 020-345 3015.

Scrum.org voor Agile/Scrum opleidingen

Scrum.org

Scrum.org is een toonaangevende naam in de Agile wereld. Het is opgericht door Ken Schwaber – één van de grondleggers van Agile – een geeft internationale certificaten uit voor Scrum Master en Product Owner.

Onze Agile en Scrum opleidingen zijn niet standaard voorzien van een Scrum.org certificering. Maar ons curriculum sluit wel aan bij het curriculum van Scrum.org. Daarom kun na het volgen van een opleiding bij ons door middel van een los examen, eenvoudig jouw internationale certificaat behalen.

Ben je van plan om na een Scrum Master of Product Owner opleiding nog jouw Scrum.org certificaat te halen? Laat het dan vooraf even aan ons weten, de trainers geven je dan graag nog wat extra tips en tricks.

Meer weten over de Lean en Lean Six Sigma Certificeringen?

Neem dan contact met ons op via 020-345 3015 of mail naar inschrijven@upd.nl. Wij helpen je graag verder!