Agile/Scrum Certificering

Via Scrum.org

De vraag naar Agile/Scrum specialisten blijft enorm hoog. Voornamelijk de Product Owners en Scrum Masters zijn veelgevraagde rollen binnen organisaties. Gezien het geen beschermde titel is, maar iedereen opleidingen op dit gebied aanbieden. Maar, met een internationale certificering voeg je net even wat meer waarde toe aan jouw opleiding.

Wanneer je een Agile/Scrum opleiding doet bij UPD, krijg je het officiële UPD certificaat. Dat is in Nederland meer waard dan een internationale certificering. Maar, mocht je ook een internationale accreditering willen, dan kun je na onze opleiding het examen bij Scrum.org doen.

Internationale erkenning via Scrum.org

Scrum.org

Scrum.org is een toonaangevende naam in de Agile wereld. Het is opgericht door Ken Schwaber – één van de grondleggers van Agile – een geeft internationale certificaten uit voor Scrum Master (PSM) en Product Owner.

Onze Agile en Scrum opleidingen zijn niet standaard voorzien van een Scrum.org certificering. Maar ons curriculum sluit wel aan bij het curriculum van Scrum.org. Daarom kun na het volgen van een opleiding bij ons door middel van een los examen, eenvoudig jouw internationale certificaat behalen.

Ben je van plan om na een Scrum Master of Product Owner opleiding nog jouw Scrum.org certificaat te halen? Laat het dan vooraf even aan ons weten, de trainers geven je dan graag nog wat extra tips en tricks.

Meer weten over de Agile/Scrum Certificeringen?

Neem dan contact met ons op via 020-345 3015 of mail naar inschrijven@upd.nl. Wij helpen je graag verder!