Orange Belt Certificering | Internationaal geaccrediteerd

Orange Belt Certificering

Voor Lean & Lean Six Sigma

Een Orange Belt is voor velen het startpunt van hun carrière als verbeterprofessional. Je leert de taal spreken en je maakt jouw eerste meters op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. En door een Orange Belt certificering bij UPD verhoog je direct de waarde van jouw CV.

Orange Belt Certificering

Bij UPD bieden we het Orange Belt niveau aan voor Lean en voor Lean Six Sigma. Iedere methode heeft een unieke certificeringsmethode en een eigen internationaal certificeringsinstituut. Hieronder lees je alles over beide mogelijkheden.

Lean – Orange Belt Certificering

LCS

UPD is door Cardiff University geaccrediteerd om Lean certificeringen toe te kennen volgens het Lean Competence System (LCS). Het Lean Competency System is een internationaal gerenommeerd framework voor training en praktijkervaring. Cardiff en het aan LCS gekoppelde leancompetency.org hebben een leidende positie in de wereld op het gebied van onderzoek en educatie in innovatie en toepassing van Lean in diverse sectoren.

De LCS accreditatie wordt standaard toegekend op alle Lean opleidingen. Voor de Orange Belt in Lean ontvang je de LCS accreditatie op niveau 1a. Lees hier meer over de Lean certificering door LCS.

Bekijk hier de Orange Belt in Lean opleiding

Lean Six Sigma – Orange Belt Certificering

IASSC

De International Association for Six Sigma Certification is een onafhankelijk instituut dat trainingsprogramma’s van opleiders toetst tegen de Body of Knowledge voor Lean Six Sigma opleidingen. Daarnaast is de kennis en achtergrond van de trainers bepalend voor een accreditatie door het IASSC.

Indien gewenst kunnen we cursisten helpen bij het behalen van deze internationale accreditatie, welke niet standaard bij de opleiding is inbegrepen. Wil je deze accreditatie toevoegen aan jouw opleiding? Neem dan even contact met ons op.

Bekijk hier de Lean Six Sigma Orange Belt opleiding

Certificering door UPD

Voor beide Orange Belts geldt dat je een certificaat krijgt van UPD. En dat heeft in Nederland misschien wel meer waarde dan de internationale accreditatie.

Waarom is een diploma van Harvard meer waard dan een diploma van een andere universiteit? Omdat Harvard jaar in, jaar uit bewijst dat zij het beste curriculum en de beste professoren hebben. Hetzelfde geldt voor opleiders op het gebied van Continu Verbeteren en vernieuwen.

Wij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van Continu Verbeteren en vernieuwen. Dagelijks zijn we actief bij een groot deel van de top-250 bedrijven van Nederland. Daarbij leiden we jaarlijks meer dan 5.000 verbeterprofessionals op. Kortom, we zijn in Nederland de onbetwiste marktleider. Onze naam op jouw certificaat wordt gezien als kwaliteitsstempel en geeft organisaties en opdrachtgevers de zekerheid dat jij een opleiding hebt gevolgd die voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Meer weten over de Orange Belt certificering?

Neem dan contact met ons op via 020-345 3015. Wij leggen je graag uit welke mogelijkheden er zijn en wat er al direct inbegrepen is bij jouw opleiding.