Video’s over het Lean Six Sigma Seminar

Het Lean Six Sigma Seminar is hét jaarlijkse evenement voor de continue verbeteraars in Nederland. Met inspirerende sprekers, interactieve workshops en veel ruimte voor intervisie neemt iedereen een flinke dosis inspiratie en kennis mee naar huis.

Lean Six Sigma Seminar 2016

Op 6 oktober 2016 was het al vroeg in de ochtend een drukte van belang in het prachtige interieurcentrum ‘De Woonindustrie’ in Nieuwegein. Normaal is het de plek waar aanbieders van interieurproducten en andere branche-gerelateerde organisaties elkaar ontmoeten voor inspiratie en presentaties, de zesde oktober zijn het de enthousiaste deelnemers aan het Lean Six Sigma Seminar 2016 die hartelijk worden ontvangen door een uiterst gastvrije organisatie, zoals elk jaar weer in de zeer capabele handen van UPD.

Lean Six Sigma Seminar 2015

Op 8 oktober 2015 vond het Lean Six Sigma Seminar 2015 plaats in het IJsseldelta Center in Zwolle. Het seminar stond in het teken van het gaan voor goud, waarbij de keynote werd verzorgd door Marc Lammers, gouden hockey coach. Voor goud gingen we. En goud is wat er behaald is. Het succes van het Lean Six Sigma seminar in beeld.

Lean Six Sigma Seminar 2014

Dat veranderingen binnen een organisatie van belang zijn voor het succes, daar was iedereen het over eens op het Lean Six Sigma Seminar 2014. Maar hoe zorg je nu dat veranderen leuk wordt, zodat de verandercultuur wordt verankerd in de organisatie? Dat was de rode draad op 25 juni in de Rijtuigenloods in Amersfoort.