Lean Video’s

Lean is een business strategie en vooral een manier van werken waarbij alles en iedereen in de onderneming zich richt op het creëren van waarde voor de klant in alle processen. Hiervoor worden verspillingen geëlimineerd.

Door de klant centraal te stellen creëer je maximale toegevoegde waarde voor de klant tegen minimale inspanning. Hierdoor verbetert de kwaliteit, worden doorlooptijden verkort en verminderen de kosten. Dat heeft een positief effect op de zowel de klanttevredenheid, medewerkersbetrokkenheid en de winst.

Wat is Lean?

Een heldere uitleg van Jeroen van Schreven van UPD over de oorsprong van Lean en hoe dit toegepast kan worden op bedrijven. Wist u bijvoorbeeld dat Lean gebaseerd is op het menselijke lichaam?

Lean Management in de praktijk

Wat houdt u over aan een Lean Implementatie?

Combiwerk heeft een Lean Implementatie doorgevoerd met behulp van UPD. Hans van Zeijl vertelt wat hiervan de resultaten zijn.

Lean Cafe bij NHTV

De NHTV in Breda heeft op 22 september een projectenmarkt georganiseerd. Op deze bijeenkomst hadden de diverse NHTV verbeteraars een podium om hun projectaanpak en -resultaten met elkaar te delen. Bekijk de video voor inspirerende praktijkvoorbeelden, enthousiasmerende verhalen en nuttige tips. Complimenten aan alle medewerkers voor het harde werk en de mooie resultaten!