Lean Six Sigma Video’s

Lean Six Sigma is zo populair omdat het vele duizenden bedrijven over de wereld heeft geholpen om succesvol(ler) te worden en de tot doel gestelde resultaten te bereiken. Het is de meest effectieve methodiek om tot lagere operationele kosten, een hogere winst en grotere klanttevredenheid te komen.

Toepassing van Lean Six Sigma zorgt al jaren voor blijvende resultaten bij grote bedrijven en organisaties in Nederland, zoals Shell, Philips, KPN, ING, ABN AMRO, Friesland Bank, TNT, DHL, ASML, STORK , Achmea Interpolis, Nuon en het Ministerie van Defensie. In Amerika is Lean Six Sigma een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie van bijna alle bedrijven in de top-500. De methodiek heeft zich in de loop der jaren geëvolueerd en is generiek toepasbaar voor alle denkbare processen en in elk denkbaar type organisatie.

Wat is Lean Six Sigma?

Lean Six Sigma is een wereldwijd bewezen en toegepaste verbetermethodiek. Het staat voor het zó inrichten van processen dat je alleen díe dingen doet die de klant werkelijk wil en dat in één keer goed. Deze aanpak leidt tot het tegelijkertijd reduceren van kosten, het verhogen van de klanttevredenheid én het verkorten van de doorlooptijd. Hierbij wordt geïnvesteerd in uw eigen mensen en gebruik gemaakt van hun kennis en kunde. Lean Six Sigma biedt een framework om als organisatie op een gestructureerde wijze continu te verbeteren.

Lean Six Sigma Orange Belt Opleiding

In de Orange belt training leert u de basis van Lean Six Sigma. U leert hoe u Lean en Six Sigma op een praktische manier kunt toepassen, zodat u zelfstandig kleine verbeterprojecten kunt leiden en ook bij kunt gaan dragen aan de grotere verbeterprojecten.

Lean Six Sigma Black Belt project bij Economische Zaken

Lean Six Sigma in het onderwijs

Sfeerimpressie van de inspiratiedag “Lean Six Sigma in het onderwijs” 2014. Verbetering loont nergens zoals in het onderwijs. Dat bewustzijn was breed vertegenwoordigd op de derde editie van het Kennisplatform Lean Six Sigma in het Onderwijs. Efficiënter omgaan met behoeften van scholieren, docenten en alle anderen die het onderwijs mogelijk maken, geeft ruimte en energie voor de toekomst.