Video’s over UPD

UPD is al 10 jaar topspeler in Nederland ten aanzien van Lean en Six Sigma. Onze trainers kunnen zich beroepen op ruime praktijkervaring binnen Lean en Six Sigma bij gerenommeerde bedrijven en overheidsinstellingen, uiteenlopend van volledige implementatie van transformatie- en verbeterprogramma’s, tot het begeleiden van specifieke verbeterprojecten of faciliteren van workshops.

Met de voeten in de modder

Wij geloven dat je alleen een goede training kunt geven als je regelmatig met de voeten in de modder staat en zelf de praktijk ervaart. Vandaar dat onze trainers naast het werk als trainer ook de verantwoordelijkheid hebben om klanten te begeleiden bij de implementatie van Lean en Lean Six Sigma.

UPD in de Succesfactor

De dingen die we doen kunnen zoveel beter. Dat geldt voor eigenlijk alles: of het nu gaat om de service aan de burger of de consument, het versterken van het bestaansrecht van industrie in Nederland of het realiseren van betaalbare en kwalitatieve zorg of onderwijs.

Impressie Training Black Belt in Lean

Impressie van een training Black Belt in Lean, bij UPD in Amstelveen. Filmpje spontaan gemaakt door een enthousiaste deelnemer. Juf Lean, thanks for sharing!

Training in Beeld

Hoe zit een training bij UPD er uit en wat kunt u verwachten? U ziet het in deze video.

UPD bij Ondernemerszaken

Iedere organisatie gebruikt maar een fractie van het aanwezige potentieel. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 90% van de werkzaamheden binnen een organisatie niet direct bijdraagt aan het leveren van klantwaarde. Daarnaast is het lerend vermogen van de meeste organisaties zeer beperkt. Hoe groot is het onbenutte potentieel in uw organisatie? Hoe groot is het lerend vermogen van uw organisatie?