Operational Excellence Video's - sixsigma.nl

Video’s over Operational Excellence

Operational Excellence is de overtuiging van een organisatie om te willen excelleren in de dienstverlening naar haar klanten. Dit betekent dat alles binnen de organisatie in één keer goed moet, op tijd is en tegen een uitstekende prijs wordt geleverd.

De concurrentie legt de lat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, snelheid en kostenreducties steeds hoger. Aan de andere kant krijgen organisaties continu mogelijkheden aangeboden om hun activiteiten te verbeteren en hierin te excelleren.

Operational Excellence bij E.On

Binnen E.On is de Operational Excellence afdeling verantwoordelijk voor de implementatie van Lean binnen de organisatie. E.On is een toonaangevend voorbeeld van een succesvolle implementatie waar iedere medewerker binnen iedere afdeling iedere dag bijdraagt aan het verbeteren van de organisatie en de dienstverlening.

Continu Verbeteren bij Quion

Nadat Quion merkte dat de manier waarop zij verandering aanpakte niet meer werkt voor deze tijd zijn zij samen met UPD een continu verbetertraject gestart. Bekijk hier in 5 minuten hoe dit traject bijdraagt aan het verbeteren van de dienstverlening van deze financiële instelling.

NHTV Lean Deployment

De NHTV in Breda heeft op 22 september een projectenmarkt georganiseerd. Op deze bijeenkomst hadden de diverse NHTV verbeteraars een podium om hun projectaanpak en -resultaten met elkaar te delen. Bekijk de video voor inspirerende praktijkvoorbeelden, enthousiasmerende verhalen en nuttige tips. Complimenten aan alle medewerkers voor het harde werk en de mooie resultaten!

Lean in het Maxima Medisch Centrum

Het Máxima Medisch Centrum is overtuigd van de kracht van Lean wanneer het gaat om het waarde toevoegen voor de patiënten. Bekijk hier het inspirerende verhaal van het Máxima Medisch Centrum over hoe zij Lean ervaren.