Masterclass - Verbeterprogramma initiatie en uitvoering

Masterclass – Verbeterprogramma initiatie en uitvoering

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt net zo goed voor verbeterprogramma’s als Lean en Lean Six Sigma. Wanneer je weet welke factoren het succes van verbeterprogramma’s bepalen, kun je hier gericht op sturen.

masterclass Verbeterprogramma initiatie en uitvoering

Tijdens deze masterclass gaan we dieper in op de verschillende succesfactoren van verbeterprogramma’s. Vanaf het allereerste begin van het programma tot succesvolle uitvoering van programmamanagement.

Inhoud van de masterclass Verbeterprogramma initiatie en uitvoering

Een succesvol verbeterprogramma vraagt de nodige voorbereiding, maar ook tijdens de implementatie zijn er voldoende succesfactoren waar rekening mee gehouden moet worden. In deze masterclass leer je hier alles over. We geven je de spreekwoordelijke knoppen in handen waarmee je zelf het succes van jouw programma’s kunt beïnvloeden. Onderwerpen die – onder andere – aan de orde komen in deze masterclass zijn:

  • De verschillende aanvliegroutes voor verbeterprogramma’s;
  • De voor- en nadelen van de verschillende aanvliegroutes;
  • Creatie van de juiste KPI-sets;
  • Begrijpen, interpreten en benutten van de kaders van bedrijfsomgeving en context;
  • Het effectief inrichten van programmamanagement.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor projectleiders, verandermanagers, programmamanagers en iedereen die verantwoordelijk is voor de start en implementatie van verbeterprogramma’s binnen organisaties.

Het is voor deze masterclass handig als je kennis op Black Belt niveau hebt van verbetermethodes als Lean en Lean Six Sigma.

Onderdeel van de Master Black Belt

Wanneer jij de Master Black Belt opleiding volgt is deze masterclass een verplicht onderdeel.

De investering voor deze eendaagse masterclass bedraagt €595,-(excl. BTW). Deze prijs is inclusief het lesmateriaal, lunch- en locatie kosten.

Deze masterclass incompany boeken?

Uit ervaring weten we dat cursisten beter en sneller leren met herkenbare casuïstiek uit de eigen praktijk. Door deze masterclass incompany te verzorgen, kunnen we de casuïstiek volledig toespitsen op de eigen werkomgeving. Hierdoor kunnen deelnemers sneller en effectiever de kennis in praktijk kunnen brengen.

Lees hier meer over de incompany mogelijkheden

Klantreviews van deze Masterclass Verbeterprogramma initiatie en uitvoering:

  • Anoniem 11-6-2021 - Beoordeling: 8/10
    Tijdens de training vielen veel 'losse flodders die al een tijdje in mn hoofd zaten' op hun plek. Ik heb veel aanknopingspunten om mee verder te werken
Locatie
Startdatum
Plek vrij
Prijs
 
Utrecht
14 apr 2022
6 plaatsen
€ 595