Versneld je Lean of Lean Six Sigma-certificaat met de UPD Summercourses

Dezelfde Green Belt-opleiding met een kortere doorlooptijd

Wil je deze zomer je kennis uitbreiden, je vaardigheden aanscherpen en tegelijkertijd een boost geven aan je carrière? Deze zomer lanceren we opnieuw onze populaire summercourses voor de Green Belt in Lean en Lean Six Sigma-opleiding. Door de kortere doorlooptijd kun je in de zomer van 2024 al in twee weken jouw Green Belt Lean-certificaat behalen, en in slechts 3 weken je Lean Six Sigma-certificaat. En dankzij de flexibele startdata kun je de opleiding kiezen die het beste aansluit bij jouw planning.

Summercourses 2024 bij UPD

De summercourses worden allemaal georganiseerd in de maanden juli en augustus. In het agenda-overzicht kun je deze trainingen herkennen aan het label ‘Summercourses’. Deze trainingen hebben een verkorte doorlooptijd waardoor ze allemaal binnen 2 of 3 weken worden afgerond. Houd hier rekening mee bij het kiezen van de opleiding die jij wilt volgen.

Versneld dezelfde kwaliteit

Net als bij ons reguliere aanbod zijn de summercourses gericht op het verbeteren van praktische resultaten op de werkvloer. De inhoud van de training is dan ook identiek aan die van onze reguliere Lean en Lean Six Sigma Green Belt-opleiding. Lees meer over de inhoud en het programma van de opleiding.

Tijdens de opleiding behandelen onze trainers de theorie, maar de nadruk ligt op de toepassing van deze kennis in de werkomgeving van de deelnemers. Dat is waar de werkelijke verbeteringen plaatsvinden. Om dit te bereiken, besteden we tijdens de trainingen veel aandacht aan de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn op de werkvloer. De praktijkopdracht wordt direct gestart, waardoor de eerste verbeteringen al zichtbaar zijn bij afronding van je opleiding.

Agenda

Bij het selecteren van de startdatum van jouw training, zul je zien dat een aantal trainingen gemarkeerd zijn als ‘summercourse’. Dit zijn de versnelde opleidingen.

  • Green Belt in Lean
    • Startdatum: 11 juli 2024 in Utrecht
    • Startdatum: 11 augustus 2024 in Utrecht

Hulp nodig?

Weet je niet zeker welke opleiding het beste past bij jouw ambities? Onze opleidingsadviseurs staan dagelijks klaar om je hierbij te helpen. Neem contact op via tel. 020 345 3015 om met één van onze opleidingsadviseurs te spreken.

Liever direct inschrijven? Als je wilt deelnemen aan onze summercourses kun je je inschrijving vastleggen in het agenda-overzicht of op de pagina van de betreffende opleiding. Na inschrijving nemen onze opleidingsadviseurs contact met je op om je zo goed mogelijk voor te bereiden.