Kwaliteit verbeteren in de zorg? Wij helpen je verder!

Kwaliteit verbeteren in de zorg? Met Lean Six Sigma kom je verder!

In de zorgsector word je voortdurend uitgedaagd door de overheid en de zorgverzekeraars om kosten te besparen en de kwaliteit te verbeteren. Daarnaast wordt de cliënt steeds kritischer in de zorgbehoefte. Hoe ga jij om met deze veranderingen en hoe ben jij bijvoorbeeld van plan om de ligduur te verkorten? UPD ondersteunt en begeleidt graag jouw zorginstelling om processen te verbeteren en kwaliteit te waarborgen.

Efficiënter werken met UPD

UPD geeft al geruime tijd training, advies en ondersteuning aan verschillende zorginstellingen. Voor ziekenhuizen, zorgcentra, verpleeghuizen en medische instituten analyseert UPD samen met medewerkers zorgvuldig diverse activiteiten. Zo wordt er samen bepaald welke processen verbeterd kunnen worden, hoe je efficiënter kan werken en hoe je de kwaliteit van de zorg kan waarborgen. De (Master) Black Belts van UPD hebben jarenlange ervaring in diverse zorginstellingen in diverse functies.

Succesfactoren van Lean en Six Sigma op een rij:

  • Betere kwaliteit voor de patiënt en de medewerkers.
  • Hogere klanttevredenheid.
  • Grotere medewerkerstevredenheid.
  • Lagere operationele kosten.

Meld je aan voor een gratis workshop

Wil je ook als zorginstelling profiteren van bovenstaande verbetertechnieken? Maak kennis met de methodiek Lean Six Sigma en meld je aan voor de gratis Workshop – Lean in de Zorg. Wens je meer informatie over UPD of ben je benieuwd wat wij voor jouw zorginstelling kunnen betekenen? Bel 020 – 345 30 15 of stuur een bericht.

Al bekend met Lean Six Sigma?

Pas de methodiek direct toe in jouw organisatie en kies voor een QuickScan, een Lean Six Sigma training of implementatie.