Procesverbetering in sector Zorg en Welzijn

Kwaliteit verbeteren in de zorg

In de zorgsector wordt u voortdurend uitgedaagd door de overheid en de zorgverzekeraars om kosten te besparen en de kwaliteit te verbeteren. Daarnaast wordt de cliënt steeds kritischer in de zorgbehoefte. Hoe gaat ú om met deze veranderingen en hoe bent ú bijvoorbeeld van plan om de ligduur te verkorten? UPD ondersteunt en begeleidt graag uw zorginstelling om processen te verbeteren en kwaliteit te waarborgen.

Efficiënter werken met UPD

UPD geeft al geruime tijd training, advies en ondersteuning aan verschillende zorginstellingen. Voor ziekenhuizen, zorgcentra, verpleeghuizen en medische instituten analyseert UPD samen met medewerkers zorgvuldig diverse activiteiten. Zo wordt er samen bepaald welke processen verbeterd kunnen worden, hoe u efficiënter kan werken en hoe u de kwaliteit van de zorg kan waarborgen. De (Master) Black Belts van UPD hebben jarenlange ervaring in diverse zorginstellingen in diverse functies.

Succesfactoren van Lean en Six Sigma op een rij:

  • Betere kwaliteit voor de patiënt en de medewerkers.
  • Hogere klanttevredenheid.
  • Grotere medewerkerstevredenheid.
  • Lagere operationele kosten.

Meld u aan voor een gratis workshop

Wilt u ook als zorginstelling profiteren van bovenstaande verbetertechnieken? Maak kennis met de methodiek Lean Six Sigma en meld u aan voor de gratis Workshop – Lean in de Zorg. Wenst u meer informatie over UPD of bent u benieuwd wat wij voor uw zorginstelling kunnen betekenen? Bel 020 – 345 30 15 of stuur een bericht.

Lean in het Máxima Medisch Centrum

Het Máxima Medisch Centrum is overtuigd van de kracht van Lean wanneer het gaat om het waarde toevoegen voor de patiënten. Bekijk hier het inspirerende verhaal van het Máxima Medisch Centrum over hoe zij Lean ervaren.

Al bekend met Lean Six Sigma?

Pas de methodiek direct toe in uw organisatie en kies voor een QuickScan, een Lean Six Sigma training, een 5S Programma of implementatie:

Six Sigma
Menu