Masterclass – Belbin & Coaching

Om de huidige markttrends te kunnen blijven volgen als organisatie is het belangrijk om het talent in uw organisatie optimaal te benutten en teams zelfstandig te laten werken. Hiervoor is het essentieel talenten te leren herkennen en erkennen. Juist hier helpt het Teamrol model van Belbin ons. Het geeft een snel en toepasbaar beeld van uw eigen talenten en die van anderen.

De Masterclass Belbin & Coaching is een verdieping op de Belbin Masterclass en de Belbin Practitioner en gaat specifiek in op de rol van Coach, gebruik makend van de Belbin rollen. Wat maakt mijn Belbin profiel een krachtige coach? Wat zijn mijn talenten, maar ook mijn valkuilen in het begeleiden van anderen? Hoe kan ik deze rol verder ontwikkelen? Waar houd ik rekening mee als ik een bepaald Belbin profiel coach? Wat heeft die ander nodig?

Wilt u de Masterclass Belbin & Coaching volgen is het noodzakelijk dat u de basiskennis bezit. Deze is bij UPD op te doen middels het volgen van de Masterclass Belbin teamrol management. De dag is praktisch opgezet met veel oefeningen en reflectie, de noodzakelijke voorbereiding is dan ook een goede nachtrust!

De prijs van de Masterclass Belbin en Coaching is €595,- (excl. BTW).

Plaatsen Prijs (ex. BTW)
Utrecht 09 okt 7

 595

Inschrijven     Neem optie
Utrecht 11 dec 9

 595

Inschrijven     Neem optie
  • Liever een andere startdatum en/of locatie?

    Vul dan onderstaand formulier in. We kijken met alle plezier wat we kunnen organiseren.

Six Sigma
Menu