Masterclass – Lean cultuur in korte duur

Snel resultaten dankzij Doorbraak Denken

‘Lean Cultuur – in korte duur!’ reikt u een methode aan die wij ‘Doorbraak Denken’ noemen. Dit is een verrassend simpele aanpak, waarmee u belemmeringen die veranderingen in de weg staan, aanpakt. Zo komt u snel tot resultaten, op elk moment in uw leven.

Dit inspirerende programma biedt praktische tools om teams en medewerkers in de veranderstroom snel én blijvend te begeleiden en te stimuleren. Procesverandering, Lean-implementatie en klantgerichtheid vragen immers om verandervaardigheid van mensen. U komt erachter hoe u snel beweging krijgt in een team en op welke manier u de kwaliteiten van alle betrokkenen maximaal kunt benutten.


Onderdeel van de Master Black Belt

De Masterclass 'Lean cultuur in korte duur' is een facultatief onderdeel van het Master Black Belt Curriculum. Deze Masterclass is zowel te boeken als individuele Masterclass of te volgen als onderdeel van de Master Black Belt Opleiding.

De prijs van deze Masterclass is €595,-(excl. BTW).

Certificering en praktijkbegeleiding

In de visie van UPD vervult een Master Black Belt een cruciale rol bij de uitrol en implementatie van een succesvol Lean Six Sigma programma.

Voor die sleutelpositie is niet alleen theoretische bagage een vereiste, maar ook praktijkervaring met programmamanagement, change management, coaching- en training. In sommige MBB trainingen en certificeringsprogramma’s wordt echter sterk de nadruk gelegd op technische onderwerpen, hetgeen geen recht doet aan de rol van de MBB.

De UPD Master Black Belt training en certificering legt, naast de theoretische verdieping, dan ook het accent op:

  • Het coachen van (Lean) Six Sigma practitioners zoals Black Belts & Green Belts.
  • De resultaatverantwoordelijkheid voor (Lean) Six Sigma programma’s.
  • Het zelf ontwikkelen van trainingsmateriaal en overdragen van kennis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wendy Buis via 020-345 3015.

Register Accountants, Register Controllers pe-punten-7en Accountant Administratieconsulenten die Permanente Educatie (PE) plichtig zijn, krijgen Permanente Educatie (PE) uren voor deelname aan deze training.

Plaatsen Prijs (ex. BTW)
Utrecht 13 mei 7

 595

Inschrijven     Neem optie
  • Liever een andere startdatum en/of locatie?

    Vul dan onderstaand formulier in. We kijken met alle plezier wat we kunnen organiseren.

Six Sigma
Menu