Masterclass – Statistiek in de praktijk

Heb jij een afgeronde Lean Six Sigma Black Belt opleiding? Dan heb je ondertussen uitgebreid kennis gemaakt met Minitab. Om optimaal te profiteren van de kracht van Minitab is het belangrijk om er in de praktijk mee aan de slag te gaan. Maar waar begin je precies? En hoe laat je Minitab jou het nodig inzicht geven?

In deze Masterclass gaan we in de op de praktische toepassing van Minitab. En waar toepaste statistiek van waarde kan zijn voor jou. Dus geen theoretische uitbreiding, niet nog meer formules maar échte praktijk. Dit is een Masterclass ‘pur sang’ waar je de insider tips krijgt van professionals die dagelijks werken met statistiek en Minitab.

NB: Voor deelname aan deze Masterclass is het noodzakelijk dat je beschikt over een laptop met daarop Microsoft Office Excel én een licentie van Minitab geïnstalleerd. Indien je niet in het bezit bent van Minitab kun je eenmalig een 30 dagen – trialversie installeren.

 

Onderdeel van de Master Black Belt

De Masterclass ‘Statistiek in de praktijk’ is een facultatief onderdeel van het Master Black Belt Curriculum. Deze Masterclass is zowel te boeken als individuele Masterclass of te volgen als onderdeel van de Master Black Belt Opleiding.

De prijs van deze Masterclass is €595,-(excl. BTW).

Certificering en praktijkbegeleiding

In de visie van UPD vervult een Master Black Belt een cruciale rol bij de uitrol en implementatie van een succesvol Lean Six Sigma programma.

Voor die sleutelpositie is niet alleen theoretische bagage een vereiste, maar ook praktijkervaring met programmamanagement, change management, coaching- en training. In sommige MBB trainingen en certificeringsprogramma’s wordt echter sterk de nadruk gelegd op technische onderwerpen, hetgeen geen recht doet aan de rol van de MBB.

De UPD Master Black Belt training en certificering legt, naast de theoretische verdieping, dan ook het accent op:

  • Het coachen van (Lean) Six Sigma practitioners zoals Black Belts & Green Belts.
  • De resultaatverantwoordelijkheid voor (Lean) Six Sigma programma’s.
  • Het zelf ontwikkelen van trainingsmateriaal en overdragen van kennis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wendy Buis via 020-345 3015.

Register Accountants, Register Controllers pe-punten-7en Accountant Administratieconsulenten die Permanente Educatie (PE) plichtig zijn, krijgen Permanente Educatie (PE) uren voor deelname aan deze training.

Deze opleiding staat momenteel niet gepland, maar kan wel in-company worden gehouden. Meer weten? Bel of mail dan even voor nadere informatie.

  • Contactgegevens