UPD Opleidingen - Tailor made by you - sixsigma.nl

UPD Opleidingen – Tailor made by you

Optimale flexibiliteit in de Virtual Classrooms – tot 3 juni 2020

“Never waste a good crisis”, zei Churchill in het verleden al eens. En dat doen we dan ook niet. We gebruiken de veranderingen om ons opleidingsaanbod nog beter aan te laten sluiten op jouw situatie. Zodat jij optimaal kunt blijven leren in deze roerige tijd. Je bepaalt zelf hoe je deze veranderingen in ons aanbod gebruikt. “Tailor made by you” noemen we dat.

Verder op deze pagina leggen we uitbreid uit wat alle aanpassingen precies inhouden. In vogelvlucht betekent ‘Tailor made by you’:

Kortere lesblokken

Voor een deel van onze opleidingen knippen we de trainingsdagen in tweeën. Een lesdag duurt dan nog maar een dagdeel.

Ongestoord leren

Om te zorgen dat jij ongestoord kunt blijven leren, krijg je een headset met Noise Cancelling wanneer jij je inschrijft voor een Green Belt, Upgrade, Black Belt, Scrum Master of Product Owner.

Extra vragenuurtjes

Even weglopen uit de Virtual Classroom is geen punt; je kunt gewoon de deur open doen als de bel gaat. Wij organiseren regelmatig extra vragenuurtjes waarin je uitleg kunt krijgen over alles wat je gemist hebt.

Is het niks voor jou? Dan stop je gewoon.

Weet je niet zeker of de Virtual Classrooms wel wat voor jou zijn? Dat snappen we. Daarom mag je na je eerste lesblok gewoon stoppen als het niet voor jou is weggelegd. No questions asked.

Tailor made by you

De wereld verandert sneller dan ooit, met een snelheid die we nooit voor mogelijk hebben gehouden en in een overweldigende omvang. Dat heeft effect op jou, jouw thuissituatie en de manier waarop je kunt leren. Daarom passen we onze dienstverlening aan, zodat we maximaal meebewegen met jouw veranderende omstandigheden.

We richten onze opleidingen flexibeler in en houden rekening met alle onderbrekingen waar je mee te maken hebt. En, wanneer we jouw onverdeelde aandacht hebben zorgen we dat dit voor jou zo comfortabel mogelijk is. Het mooiste is dat je zelf kunt kiezen wat je hiervan gebruikt. Jij bepaalt hoe jouw opleiding eruit ziet.

Kortere lesblokken

Thuis werken tijdens de corona-uitbraak brengt uitdagingen met zich mee waar niemand op gerekend had. Voor velen van ons is het namelijk niet alléén thuis werken, maar sámen in een huis werken. We moeten rekening houden met partners die ook thuis werken en kinderen die aan het huiswerk gezet moeten worden of zich vervelen. We zijn continu onze aandacht aan het verdelen tussen werk en het gezin.

Het is dus niet gek dat een hele dag doorbrengen in een Virtual Classroom voor sommigen niet haalbaar is. Daarom bieden we een deel van onze opleidingen in kortere lesblokken aan. Waar we voorheen bijvoorbeeld vier hele dagen hadden, verdelen we het nu over acht halve dagen.

Zo kun je jouw aandacht beter verdelen en zijn de dagen eenvoudiger in te plannen. Je kunt bijvoorbeeld in de ochtend een lesblok volgen en de middag vrijhouden voor jouw gezin.

Ongestoord leren

Heb jij in jouw huis twee rustige en comfortabele werkplekken en de ruimte om één of meer kinderen rustig aan school te laten werken? Wij ook niet. De huidige situatie dwingt iedereen om er ‘het beste van te maken’.

Dat neemt niet weg dat we daar graag bij helpen. We zien dat veel van onze cursisten zich opsluiten in een slaapkamer of op zolder, omdat de huiskamer of keuken te rumoerig is. Maar is dat nu echt comfortabel?

Om te zorgen dat je jouw opleiding kan volgen vanaf iedere plek in huis, krijg je van ons een headset met Noise Cancelling. Deze sturen we naar je op als jij je inschrijft voor een Green Belt, Upgrade, Black Belt, Scrum Master of Product Owner Opleiding.

Tijd voor extra vragen

De deurbel die gaat, een kind dat hulp nodig heeft of de hond die naar buiten moet. Het zijn allemaal situaties waar niemand tot een paar weken geleden mee te maken had tijdens een training. Nu is het opeens realiteit.

Tijdens de lessen in de Virtual Classroom kan het zomaar gebeuren dat je even weg moet lopen. Dat vinden wij niet meer dan logisch. We kunnen alleen niet de hele les hiervoor stil leggen. Maar, ook daar hebben we een oplossing voor.

We organiseren regelmatig vragenuurtjes in onze Virtual Classrooms. Je kunt daar gewoon binnenkomen en uitleg krijgen over de onderwerpen die je gemist hebt omdat je even niet achter je beeldscherm zat. Heb je wel de hele les kunnen volgen, maar heb je toch nog vragen? Dan ben je ook gewoon welkom.

Is het niets voor jou? Dan stop je gewoon

Zeven jaar geleden waren wij de eerste opleider die 100% tevredenheidsgarantie bood op onze opleidingen. Ben je na de eerste dag niet tevreden over de opleiding? Dan mag je gewoon stoppen; no questions asked.

Deze garantie bestaat nog steeds en geldt ook voor de opleidingen in de Virtual Classrooms. Als je na het volgen van het eerste lesblok niet overtuigd bent van de lesmethode; dan stop je gewoon.

We begrijpen dat de virtuele classrooms niet voor iedereen zijn weggelegd. Dus als het je niet bevalt, dan verschuiven we de rest van jouw opleiding naar een fysiek klaslokaal.

Hoe kunnen we het nóg beter maken voor jou?

We kunnen ons voorstellen dat jij zelf nog ideeën hebt over hoe we onze opleidingen nog beter kunnen aanpassen aan jouw situatie. We horen graag hoe we jou kunnen helpen, geef het ons door via: 020 – 345 3015.