3-daagse Lean BPM training

In 3 dagen inzicht in hoe u uw dienstverlening in 1 keer goed krijgt!

Inleiding

Met Lean BMP combineert een organisatie haar zoektocht naar snelle en kwalitatief hoogwaardige processen (lean) met een beheerste en gecontroleerde inbedding in de organisatie (BPM). In de ultieme situatie voert de organisatie continu procesverbeteringen door, is het in open contact met haar klant en haar omgeving, medewerkers en management werken samen om continu de juiste stappen uit te voeren. De dienstverlening van de organisatie is consequent in 1 x goed. De 3-daagse Lean BPM training van UPD geeft u een praktijkgerichte opleiding met een theoretische onderbouwing in het gedachtegoed van Lean en BPM. U leert niet alleen wat Lean BPM is, maar ook hoe u het toepast in uw organisatie. Na de training bent u in staat om de aangereikte tools direct toe te passen in uw eigen situatie.

Het resultaat van een Lean BPM-Training

Na de Lean BPM training bent u in staat om processen gestructureerd in beeld te brengen, te verbeteren en eenduidig te vertalen in sturingsinstrumenten. U kent de theorie achter de kernbegrippen vanuit Lean en BPM. Na deze 3 dagen weet u de weg in de wereld van Lean BPM en heeft u scherp welke stappen u moet nemen als nieuwe ontwikkelingen en/of bevindingen ertoe leiden dat de processen moeten worden aangepast. U weet hoe u (verborgen) processen in beeld moet brengen en weet hoe u zelfstandig verbeteringen kunt doorvoeren, passend binnen de gestelde kaders van de organisatie.

Waar bestaat een Lean BPM-Training uit?

Aan de hand van een praktijkcasus wordt u in de drie dagen op interactieve wijze meegenomen in de theorie van Lean BPM. Aan de orde komen:
  • BPM-model en process maturity;
  • Lean-principes;
  • Projectaanpak procesverbeteringen;
  • Proces-analyse;
  • Procescontroles.
U leert ook te werken via een concreet stappenplan met een aantal direct toepasbare tools vanuit Lean en BPM, te weten:   Lean BPM Tools

Voor wie is de Lean BPM-Training geschikt?

De Lean BPM opleiding is met name geschikt voor mensen die in hun dagelijks werk te maken hebben met business processen, hierin knelpunten in onderkennen en willen (helpen) oplossen. Wij gaan tijdens de opleiding uit van een denkniveau vanaf MBO+.

Contact

Neemt u voor meer informatie over de mogelijkheden rondom advies, implementatie of projectuitvoering, gerust contact op met ons op voor een vrijblijvend gesprek.