Lean Six Sigma incompany training

Al bijna 20 jaar is UPD bezig met optimalisatie van processen in directe, indirecte of ondersteunende (IT, HRM, Administratie) procesomgevingen in diverse branches door reductie van niet waardetoevoegende, verkwistende activiteiten.

UPD heeft Lean Six Sigma en continu verbeteren in haar DNA geïncorporeerd. Dit doen we omdat wij aantoonbaar succesvol willen zijn. Voor onze klanten, medewerkers en ons bedrijf. In alle facetten van UPD is de Lean Six Sigma methode van denken, doen en handelen doorgevoerd. In Marketing, Sales, HR, Finance en de algehele besturing van het bedrijf. Maar nergens heeft UPD het Lean Six Sigma denken, doen en handelen zover door gevoerd als in onze Advisering, Implementaties en Opleidingen van Lean Six Sigma die UPD haar klanten aanbiedt.

Aanbieder totaalconcept

Vanuit deze visie ís en wil UPD een aanbieder zijn die in staat is om Lean en Six Sigma als totaalconcept aan te bieden en zo haar klanten te helpen succesvol te opereren:

  • Deployment en Programma management voor Lean Six Sigma programma’s.
  • Uitvoering van Lean Six Sigma projecten op consultancy basis, zoals facilitator bij houden van workshops en Kaizen events.
  • Training & Coaching van klanten op de projecten.
  • Training & Coaching van medewerkers via open inschrijvingen.

Wij realiseren dit door:

  • Nationaal vanuit een vaste kern met ervaren (M)BB’s en met een sterk netwerk van derden, waarbij UPD als hoofdaannemer fungeert welke garant staat voor kwaliteit en continuïteit.
  • Internationaal met sterke partners zoals UMS GMBH (zie ook sixsigma.nl/international)
  • “Hands on training” & gericht op projectresultaat, waarbij UPD L6S naarmate de organisatie “groeit” ook gezamenlijk met de klanten de training (en coaching) verzorgt.

Opleidingen en Workshops:

  • Het grote voordeel van de incompany opleidingen Lean en Six Sigma is natuurlijk, dat enerzijds de kosten voor uw organisatie laag blijven en anderzijds, dat tijdens de training gediscussieerd kan worden over de eigen organisatie, het eigen systeem en de eigen problemen. Tevens zullen implementatieprojecten gekoppeld worden aan de training, zodat een snelle terugverdien actie (bijvoorbeeld onze ervaringen bij Green Belt opleidingen 1:4) mogelijk is
  • Incompany Trainingen voor Lean Six Sigma Champion, Orange Belt, Green Belt, Black Belt en Master Black Belt binnen DMAIC en branche specifieke toepassing van Lean Six Sigma in bijvoorbeeld Manufacturing, Servicedesk, HR Shared Service Centers, Servicedesks, Retail, Logistics.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Onderstaande trainingen bieden wij ook incompany aan als maatwerk trajecten. Neem contact op voor meer informatie via info@sixsigma.nl of bel 020 345 3015